Rechtstreeks van de fabrikant + gratis verzending vanaf 100 EUR + beveiligde betaling
Artikel no: 9402596

MAUL garderobe MAULpolaris chroom voet 177 cm zilver

€ 131,45*
Inhoud: 1 stuk

Niet langer beschikbaar

Gratis verzending Van een winkelwagen waarde van 100 EUR
Gemakkelijke betaling Per iDeal PayPal, kredietkaart enz.
Vragen over het product Telefoon: +49 (0)6063 - 502 206
E-mail: export@maul.de

Beschrijving: MAUL garderobe MAULpolaris chroom voet 177 cm zilver

De hoogwaardige MAUL kapstok MAULpolaris chroom: Stijl en stabiliteit verenigd.

Zoekt u een stevige en tegelijkertijd stijlvolle kapstok? Onze MAUL kapstok MAULpolaris chroom met 8 haken en een robuuste voet zal u overtuigen. Hij biedt niet alleen voldoende ruimte voor uw garderobe, maar met zijn zilveren, hoogglanzende chroomafwerking is het ook een echte blikvanger voor uw ruimtes.

Wat onderscheidt de MAUL kapstok MAULpolaris chroom?

  • Stabiele, duurzame staande kapstok met staalvoet: De robuuste constructie en de voet van staal waarborgen een hoge stabiliteit. Uw jassen en mantels hangen veilig.
  • Verspringend geplaatste geschroefde kledinghaken: De 8 haken zijn verspringend en stevig geschroefd, wat zorgt voor een optimale benutting van de ruimte.
  • Paraplustandaard met afloopbak: Bovendien biedt de MAULpolaris chroom een functionele en esthetische oplossing voor paraplu's, inclusief een praktische afloopbak.
  • Hoogglanzend chroom: De kapstok valt op door zijn hoogglanzende, zilveren chroomafwerking en zorgt voor visuele accenten in elke ruimte.

Design en esthetiek

De MAUL kapstok MAULpolaris chroom overtuigt door zijn tijdloos en tegelijkertijd modern design. De hoogglanzende chroomafwerking in zilver voegt zich naadloos in elke kamerinrichting in en verhoogt deze visueel. Met zijn slanke hoogte van 177 cm en de elegante, verspringend geplaatste haken wordt de kapstok een designhoogtepunt.

Materialen en onderhoudstips

De kapstok is gemaakt van hoogwaardig metaal, kunststof en staal, wat zorgt voor hoge kwaliteit en duurzaamheid. U kunt de oppervlakken eenvoudig met een vochtig doekje afvegen om ze schoon te houden.

Functionaliteit en gebruiksmogelijkheden

Met een afmeting van 35 x 35 x 177 cm en 8 haken biedt de MAULpolaris chroom veel ruimte voor jassen, mantels en sjaals. Hij is ideaal voor kantoor, praktijk, advocatenkantoor of ook voor de particuliere woning. De geïntegreerde paraplustandaard voltooit het ruimteaanbod.

Afmetingen en gewicht

De kapstok heeft een hoogte van 177 cm en een lengte en breedte van 35 cm. Met een gewicht van 6,38 kg overtuigt hij door een stabiele en robuuste constructie.

Montage en installatie

De kapstok is eenvoudig te monteren en vereist maar een paar handelingen. De benodigde schroeven en installatiehandleidingen zijn bij de levering inbegrepen.

Garantie en klantenservice

Op de MAUL kapstok MAULpolaris chroom bieden wij 2 jaar garantie. Wanneer u direct bij ons koopt, ontvangt u niet alleen een hoogwaardig product, maar ook directe toegang tot onze klantenservice voor al uw vragen en opmerkingen.

Wacht niet langer en breng orde en stijlvolle esthetiek in uw ruimtes met de MAUL kapstok MAULpolaris chroom. Bestel rechtstreeks bij de fabrikant en profiteer van de beste kwaliteit en klantenservice. Wacht niet en haal deze hoogwaardige staande kapstok in uw huis of op uw kantoor!

Artikel kenmerken: MAUL garderobe MAULpolaris chroom voet 177 cm zilver

Artikel no: 9402596
Fabrikant: MAUL
Stuk/verp.: 1 stuk
EAN: 4002390094221
Voeten vorm: rond
Nettogewicht - Ausgabe: 6,38 kg
Aantal haken totaal: 8
Kleur: zilver
Serie: MAULpolaris chrome
Garantiezeit: 2 jaar
Maten (lxbxh): 35 x 35 x 177 cm
Voeten: standvoet
Hoogte: 177 cm
Beoordelingen: MAUL garderobe MAULpolaris chroom voet 177 cm zilver
Uw beoordeling*
Uitstekend Zeer goed Goed Acceptabel Onbevredigend
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
Privacy
Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

MAUL garderobe MAULpolaris chroom voet 177 cm zilver
€ 131,45*
Inhoud: 1 stuk

Niet langer beschikbaar